Kultura

Gurney
18.9.2015 11:34
Hledám hráče/hledám vypravěče!
Protože naše komunitní sekce je momentálně v poněkud neutěšeném stavu a relativně často se tu objevují příspěvky typu hledám skupinu/hráče/vypravěče, tady je na to speciální diskuze. Nezapomeňte napsat koho hledáte (hráče, vypravěče, popřípadě v jakém množství), co a kde chcete hrát (místo/město, případně online, ať už přes Google Hangouts, Roll20, Fantasy Grounds nebo post-by-post) a nějaký kontakt na sebe (pokud nechcete dáva mail, pak se stačí registrovat zde na d20 a ostatní registrovaní uživatelé vám následně můžou posílat zprávy).

Zároveň sem budu přepostovávat "hledám ..." vzkazy, co se objeví v jiných diskuzích.
14.7.2024 21:30 - cyrasil
Zdravicko,

hledam nejakou skupinu, ktera by me pribrala na hrani PF2e. Jsem otevreny jak necemu kratsimu, tak i delsi kampani.

Casove moznosti: Nejlepe UT nebo CT, urcvite nemuzu ve stredu, ostatni dny by asi take sly, ale nejspis ne uplne kazdy tyden. Znacne bych preferoval pevny termin, jednou za tyden az dva.
Misto: Nekde v Brne, jen a pouze offline
Svet/styl: Nemam vylozene nejake vyhranene pozadavky, ale uplne mi nesednou kampane, ktere se hodne zameruji na intriky/diplomacii apod. Stylove se mi libi Vetsina Golarionu, pripadne treba Ebberon ci Theros z DnD, jsem ale otevreny i fantasy/steampunk homebrew svetu.

Kontakt: nejlip asi tady pres soukrome zpravy. Sokrome kontakty tu vystavovat moc nechci;-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.064501047134399 secREMOTE_IP: 18.190.239.239