Kultura

sirien
18.9.2016 19:34
Knihy fantastiky
srsly, jak sme tu bez takovýhle diskuse mohli celý ty roky vůbec žít?
25.8.2024 22:48 - Dukolm
Série Materia Prima koupil jsme si to jako audioknížku náhodou, když měli akci na začátku června na zpříjemnění dojíždění. Chytře už Audiotéka neprodávala celé série ve slevě ale jen první díly. Takže po nadšení z prvního dílu, jsem hned mazal koupit další. Všechny díly jsem dal za necelých 14 dní, což značí že jsem to poslouchal kde se dalo.

Celkově opravdu zajímaví knížky a série asi ještě není úplně kompletní jak sem tak googlil po konci 3 dílu a ne úplně úspěšně.

Moje nadšení ze série muže ovlivnit i to že jde o alchymii a jako audioknížka je to dokonalé hlasově zpracované a člověk neví jestli neposlouchal rozhlasovou hru podle počtu hlasů, Filip Jančík je genius evidentně.

Určitě je to dobrá inspirace pro RPG sice se to odehrává začátkem dvacátého století ale mám poměrně dost poznámek a střípky nápadů pro hraní Příběhů Impéria.

1. díl - Adept
2. díl - Místodržící
3. díl - Stín


Kdyby jste někdo četl a měl typ na něco podobného tak sem s tím.
28.8.2024 08:34 - crowen
JJ, super séria, autor toho napísal oveľa viac, škoda, že to tak pomaly vydávajú.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.060250997543335 secREMOTE_IP: 3.15.4.14