Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
Na odchodu na nás vylít ještě třetí, Tommy mu ale tou brokovnicí doslova rozstřelil obličej. Bylo to na mě popravdě trochu moc.
Ty dva jsme tam nechali a zavolali jsme policii, ať si je zpracujou, jak chtěj. Divil bych se, kdyby je mafie nechala ve vězení naživu.

Videozáznam z našeho pobytu v těch prostorách je na přiložený kazetě. Každopádně nedoporučuju sledovat, pokud nemáte hodně silnej žaludek.

Cestou pryč nás zastavil jeden policajt. Sára ho nějak zmanipulovala, že odešel, jakoby proti své vůli. Sáře pak začala téct krev z nosu, levého oka a z ucha, radši jsme jí hned hodili do nemocnice. Když si vzpomenu na tu ledničku, co se zarazila ve vzduchu, zajímalo by mě, co se s ní děje.

Kromě tý divný injekce jsme odtamtud vzali asi dvacet lékařskejch složek a hromadu biologického materiálu pro Sáru na analýzu. Resp. na analýzu toho, co přežilo její řidičské schopnosti.


28. října 2008, NYc
Jediná šance, jak pokročit s tou Agnes, je najít toho Nathana kterého tam potkala Sára. Víme jen, že se jmenuje Nathan, a plus mínus padesát kilometrů kde bydlí, na druhou stranu najít albína konkrétního školního věku by neměl být až tak problém.

O policejním zásahu v čínský čtvrti samozřejmě v žádných novinách ani televizi ani zmínka. Chvíli jsem si pohrával s myšlenkou rozeslat ten záznam, co mám, televizím, ale pak sem se na to vykašlal. Lepší když Rusáci tuší co nejmíň o tom kdo a jak po nich jde.


30. října 2008, NYc
Tak sem toho Nathana nakonec vyhrabal, zítra se za ním zajedem podívat.

Mnohem zajímavější je co zjistila Sára – ta hnusná injekce, kterou sem zabavil tomu typovi, je triáda nějakejch shitů, který mají stejný základ, jako to co testovali v tom projektu, kam se Sára s Roxanou přihlásily. Vzhledem k původu se moc nedivím, že byla Sára dneska spíš zelená než skoročerná.
Ta věc prý funguje jako těžký nabuzovač. Zkusí prý ještě pár experimentů, ale bez lidskýho subjektu to prý je dost problematický. A nám se do toho teda nikomu moc nechce.
Mezi těma zbylejma vzorkama byly nějaký destiláty z nervový soustavy, nebo co, a potom taky něco s podobným základem jako triáda a ty testovaný léky – nejspíš nějaká nová droga. Co jinýho taky od mafie čekat.

Tommy zařídil nějakej náš vlastní save house. S trochou snahy to může bejt nakonec i docela vlídný útočiště. Nejspíš tam dám projistotu kopie věcí, které jsem od začátku celé

< 23 >
22 24
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.091734170913696 secREMOTE_IP: 3.141.7.130