Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
téhle aférky pořídil (až na věci z laborky samozřejmě, na to tam neni zázemí).


1. listopadu 2008, Conecticut
Příjemný počasí, mám rád globální oteplování, asi přestanu volit demokraty.
Dojeli jsme k domu, ve kterém by měl Nathan bydlet. Mimochodem jsem včera nepoznamenal co je zač – divnej typ, albín, magnet na průšvihy, rodiče mrtvý, žije s prarodiči, ti ho chtěli několikrát dát do ústavní péče, ale vždycky když Nathan potká úřady, tak se jeho případ záhadně odloží, s domácím vyučováním.

Když jsme dorazili na statek, kde bydlel, byla tam už policie a odnášela si těla jeho prarodičů. Vetřeli jsme se tam, ne úplně bez podezření. Ten dům byl divnej, jako bych se vrátil do třicátejch let, se vším všudy. Ještě lepší bylo, že místní sheriff neměl o Nathanovi ani páru.
Nathana jsme našli ve sklepě pod domem. Měl tam ohromnou knihovnu. A jako minule věděl, kdo jsme, co hledáme, kam míříme…

Poskytl nám docela dost odpovědí.

Počátek celé téhle srandy je za studené války, kdy si vědci ze SSSR a USA hráli s mimosmyslovými schopnostmi za účelem získat výhodu nad druhou stranou. Když válka skončila, tak se všichni sešli v USA, porovnali si výsledky a pokračovali společně dál. Ruská skupina, říkající si "šerá zóna", se postupně provazovala s ruskou mafií. Nakonec došlo k nevyhnutelnému a mafie převážila vědce, Nathan je označuje jako "starou gardu", v čele s jistým Dimitri Alexejevem – mimochodem to vypadá, že to je ten typ, co nám posílal SMS z televize.

Dimitri vedl výzkum s pomocí Nathana, který je "přirozeným talentem" (mimochodem – ROZHODNĚ se k němu nepřibližujte s drahou elektronikou, pokud jí chcete ještě někdy používat). Po Dimitrijově odchodu Nathan odmítl spolupracovat a zdekoval se.

Nové vedení dalo výzkumu tak trochu nový směr (který jsme už bohužel poznali). Vypadá to dokonce, že z toho začínají dělat drogu, jakousi "Auroru", kterou už i experimentálně testují.


3. listopadu 2008, NYc
Sranda sranda sranda. Strávil jsem dvě hodiny ve sprše s hromadou debilní kosmetiky a nejspíš si to ještě párkrát zopakuju. Skoro sem zapomněl jaká zábava je práce "v terénu" mezi homelessákama. Každopádně – Aurora se skutečně distribuuje na ulicích, na místech, kde je fosforeskující barvou napsaný "A" v takový divný jakoby ohnivý aureole. Feťáci si jí docela pochvalujou, nestojí moc, nemá dojezdy, bad tripy ani flash backy a je to prej dost síla.

< 24 >
23 25
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10330510139465 secREMOTE_IP: 3.15.29.73