Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
5. listopadu 2008, NYc
--4. prosinec, zpětný zápis: Vysledovali jsme jednoho dealera Aurory a trochu jsme si zmapovali jeho pohyb. To bohužel zahrnovalo i menší dávku Aurory pro mě – a kurva, to JE síla. Ne že bych předtím nezkusil nějaký ty drogy, ale tohle je fakt masakr – hodina a půl úchvatného zážitku, která je mimo čas, takže vám přijde jak celej den – a když se vzbudíte, tak nic – jste jen trochu fyzicky unavený. Žádná další fyzická potřeba si dát ještě dávku, žádnej dojezd, čistá věcička. Nejspíš to nakonec plánujou stejně něčim říznout, ale i tak – jestli se tohle dostane ven, tak bude dost průser.

5. prosinec. Vtrhli jsme k tomu dealerovi do bytu, když se chystal "do práce" s nějakym svym poskokem. Trochu jsme se s nim porvali (sakra já na tohle fakt nejsem), postřelil sem toho jeho kámoše, ale ten typ samotnej si šlehnul triádu, co měl u sebe. A to bylo peklo.
Tommy mu propálil zezadu koleno – prakticky mu vystřelil kolení kloub ven z nohy, pak mu omlátil hlavu o schody, mezitím jsme mu napálili dvojitou dávku uspávacího prostředku od Sáry, ale on jakoby nic z toho nevnímal. Dokonce SE KURVA POSTAVIL NA TU ROZSTŘELENOU NOHU (!!!), jen tak na zaťatý svaly, a plnou silou praštil s Tommym o stěnu, že ho prakticky odrovnal. Ani nevím, jak jsme ho sakra nakonec zpacifikovali do auta.

A pak se stala chybka – já byl nějak přepumpovanej adrenalinem, Tommy prakticky v limbu, Sára na zadním sedadle s krvácejícím typem zfetovanym triádou, potřeboval sem nás někam uklidit, tak jsem to vzal do toho skladiště, kde Tommy před měsícem nechal tělo toho prvního mafiána. Vůbec mi nedošlo, že to se Sárou asi neni tak úplně dobrej nápad. Ani mi nedošlo, že to už tak rozmlácený tělo bude napůl rozežraný od krys.

Nicméně výslech byl taky kapitola sama pro sebe. Dlouho se tvářil, že má navrch a že mu máme políbit, v jednu chvíli jsme toho měli plný zuby a střelili jsme mu jednu z dávek Aurory, co jsme mu šlohly. Což jsme asi neměli dělat, protože v kombinaci s tou předešlou triádou – sakra. Prostě se mu začaly PŘELEJVAT svaly. Doslova. Prostě mu najednou ruka protekla z pout a z rukávu a objevila se pod mikinou, začal se hrozně rychle regenerovat a vůbec. Nakonec to přešlo a znovu jsme ho zpacifikovali, ale zážitek to byl nic moc.
Sára nakonec určila nějakou rozumnou dávku a tak se nám ho podařilo zfetovat a vyslechnout, až na to, že po našem "zásahu" ho Sára musela namístě narychlo skoro operovat. Nakonec jsme ho vyhodili před nemocnicí, se Sárou jakožto náhodným "nálezcem a zachráncem".

Ten typ se jmenoval Vasilij Uljanov, a kromě toho že to je dealer ruský mafie to je i polda, což je super výhra.
Zabavili jsme mu asi patnáct ampulek Aurory, jedenáct normálních a pět infuzních nebo jakseto to. Bylo jich teda původně sedmnáct, ale dvě jsme použili na něj. Kromě toho jsme šlohly ještě hromadu dalších konvenčních drog za slušný prachy, které sbalil Tommy. Asi jako dárek dětem, blížej se ty Vánoce a pro Italy sou tyhle rodinný věci dost důležitý.

< 25 >
24 26
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11270213127136 secREMOTE_IP: 13.58.135.0