Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
Sem už přes padesát hodin vzhůru, sakra. Jo a ty dvě kostky cukru s kafem vylitý do mýho květináče má Tommy schovaný.


13. listopadu 2008, NYc
Bezpečnostní agentura mi leze krkem, ty její lidi si sem předevčírem při alarmu nakráčeli jak na procházce, to má bejt profesionální zásah za ty prachy co jim platim? Za tohle mi teda vysolej tučný odškodný, skety.
A co se pojišťovny týče, tak jim to DeLuxe pojištění brzo prorvu krkem. Původně sem chtěl bejt hodnej, ale za to jak se mnou vyjebávaj ještě uviděj, kolik může stát zničenej foťák a co všechno se na takovym foťáku může zrasit. O objektivech ani nemluvě. A že mám obojího málo. A myslim, že před půlrokem sem si omylem udělal něco se starym skenerem, a taky mi už poslední dobou moc nefunguje mikrovlnka, a co se lednice týče, tak jí ty vyhořelý pojistky taky nepřidaly…


14. listopadu 2008, Conecticut
Navštívili jsme Nathana ohledně tý adopce. Vypadá to že to bude kapku záběr. Můj návrh že žádný zodpovědný úředník není čistý, a tedy na něj lze něco vyhrabat pro urychlení se nesetkal zrovna s kladnou odezvou. Ale možná na to stejně ještě dojde. Lidi si obvykle mojí práce moc nevážej, dokud jí přímo sami nepotřebujou.


16. listopadu 2008, NYc
Tommymu unesli kluka, zmlátili ho a hodili před nemocnici (amatéři, když už někoho unesou, proč ho vracet? Nedává to smysl). Pro jistotu jsem mu sehnal pro děti nějaký náramky s lokátorama.


17. listopadu 2008, NYc
Dneska nám volal Vasilij. Že se prý chce sejít a nabídnout nám práci, případně že se máme vyklidit ze scény, města, státu a nejlíp i Států. Dokonce to spojil i s výhružkama – na adresu Tommyho rodiny a Chei win.

Tohle se mi nelíbí. Nevím kde na Chei přišli, nevím o tom, že by se na mě někdo okolo ptal – a Číňani by Rusům nic neřekli, i když je Chei "jejich" jen napůl. Mohli mě sledovat, teď sem u ní pár dnů přespával, zatímco se v mym bytě procházela policie a pojišťováci. Nebo vyhrabali něco z harddisků, co mi šlohli.

Ale co jí asi tak řeknu. "Sorry lásko, zaplet sem se s Rusákama, víš co, a musíš kvůli tomu zmizet na pár dnů někam pryč" asi není úplně ono. Poslechnu si, co mi ta ruská držka chce, a pak kdyžtak Chei někam uklidim.

< 27 >
26 28
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10266613960266 secREMOTE_IP: 3.17.164.75