Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
18. dubna 2009, NYc
Musím nechat, že krytí Šeré zóny skutečně stojí za to. Dohledat se něčeho nebo někoho je skoro nemožné. Tommy prošel ulice, ale odtamtud se už skoro stáhli.

Já hledal, kudy to šlo, ale nikdo o nikom neví, nebo vědět nechce. Sára procházela oficiální zdroje, ale mají výborné oficiální krytí - desítky fondů, nadací, firem s nejasnými vlastníky.

25. dubna 2009, NYc
Trvalo to, ale nakonec jsme dostali výsledky.
Tommy se promlátil prakticky k celé struktuře pouliční sítě, mně se podařilo dohledat těch pár zbylých lidí v čele, co nám chyběli.
Adam Vasilijev - žije v Agnes, strýc Brona Orlova.
Dmitri Alexev - neví se, kde je, Šerou zónu zradil, přítel Nathana
Galina Andrejevna Tarasov - bydlí s rodinou v domku, oficiálně je to žena v domácnosti, manžel dělá do klimatizací. Jako jedna z mála není vědkyně.
Eugeni Nikitin - bydlí v domku s rodinou. Neurolog, neurochirurg.
Robin Gerhardi - magistr biologie, v současnosti manager Agrocorpu, pronajatý byt, ale bydlí i v různých hotelích, žije si dost na úrovni.
Nancy Hickman - Genetička pracující pro WHO, bydlí se snoubencem na Manhattanu.
Timur Sokolov - Mafián, zaujal Bronovo místo.

Kromě toho jsme zjistili, že se kolem až podezřele často míhají dva konkrétní bodyguardi.
Egor Kamukov - vyšetřován přistěhovaleckou policií, v současnosti má osmileté vízum, bývalý člen specnaz
Stephan Poluk - z druhé generace amerických Rusů, dvakrát seděl, tetování, vztah s lokálními gangy, má zákaz nošení zbraně, v minulosti zkoušel vstoupit do armády a policie.

A kromě toho jsem dostal jednu perlu
Nina Kulagina - tlumočnice, překladatelka, sekretářka a asistentka v Agnes. Reálně výkoná organizátorka, poskok na správném místě. Bydlí v Brooklinu, sama. Asi zajdu na návštěvu.

Zbytek stránky a dalších čtyřiadvacet stránek je popsáno technickými detaily o fotografování - hustým písmem, velmi podrobně, ale chaoticky, místy jen heslovitě, nebo spíše zkratkovitě. Text je očividně určen někomu, kdo má silný teoretický základ ohledně fotografování a alespoň úplné základy znalostí o okultismu. Dohromady se míchají poznámky z optiky a chemie s poznámkami o alchymistických a okultních postupech spolu s odkazy na vliv osobnosti fotografa na výslednou fotografii. Některé části mluví o přípravě nebo následném zpracování a vyvolání filmu, další o úpravách objektivů a jiné o vhodném duševním rozpoložení při pořizování fotografie. Text je popsán jako základní návod, autor očividně předpokládá, že čtenář bude schopen si sám doplnit chybějící nebo jen letmo popsané části a následně celý postup replikovat
< 46 >
45 71
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.089180946350098 secREMOTE_IP: 18.189.193.134