Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
27. dubna 2009, NYc
S Tommym jsme večer navštívili Ninu. Hezkej byteček, příšerná mořská něco v akvárku. V ložnici. Nechutnej pocit vloupat se ženský do ložnice a uvidět nasvícenou medůzu, nebo co to bylo. Málem jsem srazil pár věcí ze stolku.
Jinak jsem si v klidu napíchnul mobily, nahrál takový pěkný spyware do compu (měla nainstalovanou docela dobrou ochranu compu. Ale vzhledem k tomu, že byla v základním nastavení, si asi nevšimne pár zvláštních výjimek a povolení, co jsem jí tam naházel v nastavení pokročilym. Lidi by se fakt měli aspoň trochu naučit, jak se s těmi softwarey zachází, když už si je pořizujou).

29. dubna 2009, NYc
Nina o naší návštěvě očividně nic moc nezjistila. To, co sem si od ní stáhnul, ještě procházim, je toho hodně. Tommy zjistil, že Adamenko, který převzal po Sokolovovi pouliční práci kolem Aurory, vykupuje věci z lékáren, které se v poslední době začaly nějak hodně vykrádat.

4. května 2009, NYc
Před třemi dny nějaký magor proběhl parkem u Grand central station, útočil na všechno v cestě, policie ho honila jak veterináři zdrhajícího psa se vzteklinou, měl neskutečnou výdrž, dostali ho dost pozdě. Všechno v přímym přenosu a tak.
Nepřikládal jsem tomu pozornost - další magor v New Yorku. Ale dneska se to stalo znovu, v Brooklinu. Ohromné fyzické výkony, neskutečná výdrž, chaotické měnění směrů, útočil na všechno, co se mu připletlo do cesty - ale hned zas běžel dál. Opět přímý přenos, tentokrát se ale přidala FBI.
Vsadim se, že s tím má něco společného Šerá zóna, což mě docela leze krkem. Pohybovat se mimo radar policie zvládne i idiot, pohybovat se mimo radar FBI je trochu jiná kategorie, může to dost ztížit situaci. Jako by nebyla už tak dost těžká.

6. května 2009, NYc
Doprošel jsem Nininy záznamy a novou korespondenci a hovory. Vypadá to, že se Šerá zóna chystá k nějakému významnému pohybu.
Tommy zjistil, že Šerá zóna na ulici testuje nějaké dvě nové záležitosti. Trpělivost je základním předpokladem profese, ale poslední dobou si to musím připomínat čím dál častěji.

11. května 2009, NYc
Měli jsme sraz. Začínají nám všem brnkat nervy, pohádali jsme se o něčem, co jsme už předtím dohodli. Sáře se zase přestalo líbit, že je potřeba Šerou zónu vystřílet. Ne že by se to mě osobně nějak moc líbilo, ale prostě jsme se už shodli na tom, že jiné řešení není.
Nikam jsme se nepohnuli, pořádně nevíme, co vlastně udělat.

13. května 2009, NYc
Sešli jsme se znovu. Víc v klidu. Je toho na nás moc, potřebujeme support. Asi je načase kontaktovat Moebia.
< 71 >
46 72
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10544490814209 secREMOTE_IP: 3.17.159.48