Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
19. května 2009, NYc
Stavil jsem se U Nuana za pár známými si zahrát pocker. Podváděli jako na běžícím páse, jako obvykle. Stálo za to dívat se na Rodyho, jak balí karty, když jsem mu vyložil královský fullhouse s králem, kterého měl na ruce. Takhle se tu hrálo vždycky.
Když jsem jim řekl, co chci, tak jim spadla čelist, ale řekli že to nebude až tak problém. Taky si za to řekli nesmyslné peníze, ale odkývnul jsem jim je s poznámkou, že jen zprostředkovávám, takže mě cena vlastně moc nezajímá. Radši budu vypadat jako týpek, co pro někoho něco zařizuje a moc mu nesejde na klientově peněžence, než jako někdo, kdo si kupuje automatické zbraně, granáty, směrové miny, různé termovize a další vybavení, jehož jediný rozumný smysl je vybavit elitní bojovou jednotku.

21. května 2009, NYc
Včera byl sraz s ostatními. Sára a Tommy vzali naše nové kamarády a odvezli je do lomu, já jsem dneska přebíral to pitomé vybavení od Irů a zítra ráno vyrážím za nimi.
Svým způsobem mi přijde až směšné, jak snadno jsem získal vojenské vybavení pro údernou jednotku včetně zbraní a munice.

30. května 2009, NYc
Měl jsem překontrolovat, co to vlastně od Irů přebírám. Pár věcí, co jsme chtěli, chybělo, na druhou stranu, dost věcí tam bylo navíc. Minomety, například. Odpalovač pro pancéřovou pěst. Seržant s Amonem a Tommym vypadali jak v sedmém nebi. Je uklidňující vědět, že každá skupina má svého šílence.

V lomu jsme strávili něco přes týden, trochu se secvičili, probrali různé možnosti, připravili se na ně. Asi je pomalu načase podívat se na naše Rusy zblíska a skoncovat to s nimi.

Seržant vypadal, že na něj zapůsobil Tommy. Zvláště, když zjistil, že měl v armádě vyšší hodnost. Spark mi naopak trochu brnkala na nervy. Ženská mezi chlapama, co si musí dokazovat, že je stejně drsná, jako oni.
Doktor se tvářil, že je poměrně high class týpek. Amon si vede zápisník, kde si čárkuje, kolikrát za něj Doktor musel platit kauci.
Nejbližší mi z nich je asi Smithy. Student, kterýmu Mannyho skupina zachránila krk, tak se k nim přidal. Zajímá se o techniku podobně jako já, ale dělá spíš do počítačů a hackování. Myslím že by z nás mohla být docela zle sehraná dvojice, kdybysme měli příležitost pracovat spolu dýl.
Sára říkala, že jí pastor přijde, jakoby byl na hraně rozšířeného vnímání. Ostatní prý ani náznakem.

Ostatní skupiny se také setkali s nevyfotitelností různých podivných bytostí. Tuhle jejich vlastnost nazývají "stín". Pohrával jsem si s myšlenkou jim říct, jak se dostat skrz, ale Sára a hlavně Tommy vypadali, že mě praští kladivem, pokud to zkusím.
Na druhou stranu, jednou to někomu říct musím. Je to příliš cenná informace a okolo je spousta lidí, kterým by mohla být zatraceně užitečná.
< 73 >
72 74
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10360503196716 secREMOTE_IP: 3.147.7.185