Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
2. června 2009, NYc
Podíval jsem se na Robina Gerhardiho, vloupal jsem se mu do soukromé pracovny (firemní je hlídaná jak Pentagon) a napíchnul systémy (zatraceně dobře chráněnej firemní comp, nedostal jsem se do něj), budu ho chvíli sledovat.

7. června 2009, NYc
Gerhardi si žije na úrovni - high class single život, strip bary, restaurace, různá jednání... Nedá se pořádně říct, jestli od Šeré zóny opravdu odešel on nebo ne. Pro jistotu ho budeme muset sejmout tak jako tak.

9. června 2009, NYc
Unesli jsme Ninu Kulaginu. Sára jí prostě nakázala, ať si k nám přisedne (teda, docela se při tom přemáhala, v jednu chvíli jsme s Tommym mysleli že ji prostě sejmem, ale nakonec to nějak zvládla), v autě ji Tommy zpracoval a odvezli jsme ji k sobě na výslech, Sára jela domů.
Nejdřív zkusila, že nemluví anglicky, tak jsem jí s úsměvem oznámil, že to je v pořádku, protože mluvím rusky (začal jsem se učit pár měsíců zpátky a očividně se vyplatilo). Chudinka to nesla těžce. Když jsme ji s Tommym konečně zlomili, tak si ta kráva prostě vymazala paměť, na zabití.
Nakonec jsme vzbudili Sáru, ať dorazí, a aplikovali jsme trochu pozměněnou proceduru, kterou Tommy se Sárou vytvořili, když mě dostávali od Yvonne. Hustili jsme jí tím celou noc, až se konečně se svítáním ta její schopnost zhroutila. Byla z toho tak grogy, že nám vyklopila prakticky všechno, co jsme chtěli.
Odkládala si vzpomínky do knížek plných šílených ormanemtů, které četla dotykem a silou vůle. Očividně si prostě něco zapamatovala, uložila do knížky a zapomněla, znovu to vytáhla když bylo potřeba, znovu zapomněla... přivezli jsme k sobě celou její šílenou knihovnu.

Vypadá to dost zle, Šerá zóna se hodlá přesunout na Kubu, už si tam vytvořila i poměrně rozsáhlé zázemí. Musíme je sejmout hnedka, nejlépe ještě dneska večer.

Od Niny jsme si vzali čísla účtů a hesla k nim. Přes pár přátel v různých mafiích si je přefiltrujeme k sobě, ještě se můžou dost hodit.

Nevěděli jsme pořádně, co s Ninou dělat. Nakonec jsme kontaktovali Dmitriho a řekli mu, že ji máme, že si maže paměť a vůbec a že ji můžeme buď zastřelit, nebo si ji může Dmitri smazanou převzít a dělat si s ní, co chce. Napsal, že ji máme někam odvézt a nechat na pospas, tak jsme to udělali, ať si s ní dělá, co je libo.

11. června 2009, NYc
Zjistil jsem, že pár členů Šeré zóny odletělo z New Yorku - Sokolov, Andrejevna a Vasiljev. Rozhodli jsme se, že je potřeba ostatní prostě sejmout.
< 74 >
73 75
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.09583592414856 secREMOTE_IP: 3.15.2.28