Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
13. června 2009, NYc
Se Sárou a Tommym jsme včera večer vtrhli ke Gerhardimu, šli jsme přes garáže, vloupal jsem se k rozvodný síti, napojil se na systém a sestřelil jsem ho, Sára a Tommy jeli nahoru.
Ironií osudu dorazili ve chvíli, kdy byl v bytě jiný zabiják, bylo to prý dost chaotické, v temném bytě pořád někdo pobíhal, někam střílel, jakoby šel po někom koho nevidí, nakonec tam odpálil nějaký granát, to trochu složilo Tommyho i Sáru, ale Tommy nakonec toho assassina sejmul, Sára ho dorazila. Zraněnej Gerhardi pak zkusil utéct, ta sketa se uměla zneviditelnit, i před kamerami. Zajímalo by mě, jak to dělá. Nicméně ta krev z něj kapala, nasedl do výtahu, tak jsem ho v něm stopnul a poslal jsem ho Tommymu a Sáře zpátky, odstřelili ho a Tommy to pak narafičil, aby to vypadalo, že se s tím zabijákem zabili navzájem.

Pak jsme se rozdělili, Sára šla s Doktorovou skupinou pro Nancy. Ta svině se ukázala bejt kryokinetička, málem zabila Pastora, ale Sára s Amonem ji nakonec nějak zajmuli živou.

Já s Tommym jsme pokračovali s Mannyho skupinou k Eugeni Nikitinovi. Jeho barák uprostřed zahrady byl jak pevnost. Spolu se Smithym jsme rozebrali jeho zabezpečení, rozdělili jsme se, abysme šli zepředu i zezadu.
Smithy rozebral zámek vepředu, já si poradil s tím vzadu, v domě jsme sejmuli nějakýho hlídače v přízemí, druhá skupina šla do patra to vyčistit. Přiznám se, že nevim a radši se ani neptám, jestli jeho rodinu jen zpracovali nebo prostě postříleli, nechci to vědět.
My se dostali do jeho kanceláře, a pak do pracovny schované za tajnými dveřmi, kde jsme Nikitina objevili, ale hajzl zdrhnul po schodech do podzemí dřív, než jsme ho zabili, byl jen postřelenej, schovanej za pancéřovejma dveřma na konci schodiště. Objevili jsme trezor s nějakými dokumenty a s kufříkem různých lahviček - dvě triády a po tuctu dvou druhů nějakých ampulí, pak nějaký další věci, nevím co to je přesně, Sára to nestihla analyzovat všechno.
Druhá skupina se k nám přidala. Chtěl jsem dole prolomit zámek, ale Seržantovi najednou začalo bejt hrozně blbě, potom se udělalo zle i Spark, tak jsme se stáhli. Očividně na nás nějak působil. Tommy mě zkusil krejt, ale dopadlo to stejně zle. Nakonec jsme se rozhodli ty dveře vyhodit do vzduchu, ale Seržant se přitom zhroutil, s Tommym jsme se blbě pochopili, vzniknul chaos, když ty dveře vybuchly, tak jsem skončil v té místnosti sám. Střelil jsem po Nikitinovi, ale byl tam hroznej prach a šero, nevím jestli jsem ho vůbec trefil, v další chvíli mě začaly bolet vnitřnosti, zvedl se mi žaludek, navalilo se na mě horko, co bylo dál nevím.

Probral jsem se v místnosti, všichni okolo divně pobíhali a něco dělali, příšerně mě bolelo levé rameno, ruku jsem ani necítil. Spark mi něco dala.

Znovu jsem se probral u Sáry na stole, vnímal jsem jen napůl. Říkala něco o nevratném poškození, nekróze. Potom něco o možnosti použít nějaké látky, ale o riziku, nevnímal jsem pořádně. Řekl jsem jí, ať něco udělá.
< 75 >
74 76
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.077893018722534 secREMOTE_IP: 3.145.63.7