Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
nepodařilo se jí to. Ostatní je pak bez skrupulí postříleli. Pár jich to zabalilo a zdrhli někam dozadu. Chvíli jsme čekali a bylo ticho. Pak jsem Sokolova znovu uviděl vystřelit, dvě kulky přímo do Tommyho, okolo sloupu. Zasranej telekinetik. Tentokrát jsem na to čekal. Vystřelil jsem první, zasáhl jsem Sokolova, ale nezabil jsem ho. Stihl vystřelit a zasáhl Tommyho, zapadl znovu za sloup. Seržant na mě něco gestikuloval, odmávl jsem ho. Nestíhal jsem mu říct, o co jde, naznačil jsem, že chci aby toho hajzla vylákal z jedné strany. Udělal to, ale jen jsem ho postřelil. Sára mu vsugerovala, že hoří, což dost možná zachránilo dalšího z nás. Sokolov zmateně vyběhl zpoza sloupu. Zemřel rozstřílenej od několika lidí.
Sára už klečela u Tommyho a rvala do něj několik ampulí, které předtím dávala mě, když mě málem zabil Nikitin. Tommy by s tím asi nesouhlasil, ale neptali jsme se ho. Měl štěstí, že Sokolov ztratil koncentraci a netrefil ho do srdce, vesta dost pomohla, i když kulky prošly skrz, tak už neměly tu sílu, z většiny Tommyho nejspíš složil šok.
Pastor byl postřelený, ale netvářil se, že by stál o podobnou podporu, jakou dávala Sára Tommymu. Ten se po pár minutách zvednul, nebyl na tom nejlíp, ale byl schopný chodit. Což u Tommyho znamená, že byl schopný i střílet.

Galinu Andrejevnu Tarasov jsme našli spolu se dvěma chlapy v jedné zadní místnosti. Stála proti nám, vedle sebe dvě mrtvá těla, chvíli jsme váhali, něco chtěla říct, Sára na ní vykřikla, ať drží hubu. A ona držela, vypadala z toho vyděšeněji, než z nás ostatních. Pak seržant vystřelil. Vlastně jsme vystřelili všichni, až na Sáru.

V zadní laboratoři jsme našli nějaký šílený přístroj přes půlku místnosti, vedla k němu spousta trubek, kabelů... prostě jsme je odpojili. Do poslední místnosti jsme se probily výbušninami, se zabezpečením se nikomu nechtělo mazlit. Byla tam další přestřelka. Vasiljev na nás chtěl použít nějakou divnou věc, ale nestihl to. Seržant to koupil. Hloupá střela od někoho, kdo se kryl za skříní, přímo do krku.

Na odchodu jsme to podminovali. Co nezničil výbuch, zničila voda z jezera, která se navalila dovnitř. Haciendu jsme opouštěli, když zrovna začínala pořádně hořet.

Amon, Spark a Seržant zemřeli.
Tommy se ze zranění vzpamatoval docela rychle. Ty ampule jsou dost silné. Když jsem odjížděl na letiště, tak ho už jenom bolel hrudník.
Manny si odnesl průstřel stehna a nějaké zranění na ruce. Pastor odjíždí s prostřelenou plicí. Sára mu pomohla jak mohla, ve Státech se na to někdo podívá víc.
Při odjezdu panovala vcelku pochmurná atmosféra. Všichni jsme věděli že můžeme zemřít, ale nikdo si to nepřipouštěl. K dobru to možná přineslo to, že se nikdo neptal na Sářiny schopnosti.
Šerá zóna je definitivně pryč. Nebylo to zadarmo, ale všichni jsme věděli, do čeho jdeme. Nakonec ani nevíme, co přesně se to snažili vyvinout, ale na tom už nezáleží - neuspěli a nic po nich nezbylo.

Ta šestnáctka vedle mě se probudila, nevšiml jsem si kdy. V dálce už je vidět pobřeží Floridy. Ještě jeden vnitrostátní let a budu zase doma.
< 80 >
79 81
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11443400382996 secREMOTE_IP: 18.217.112.20