Plán B - články

[HtV] Deník Jacka Norrmana

Obsah článku:
30. června 2009, NYc
Navštívil jsem strýčka Kima. Strávili jsme spolu velmi příjemné odpoledne. Vypadal spokojeně, když jsem mu řekl, že Šerá zóna skončila, že jsou všichni do jednoho mrtví. Neptal se na podrobnosti a já mu je na oplátku neřekl. Strýček Kim se neptá, jak byly věci vykonány, pouze zda byly vykonány.
Chvíli jsme vzpomínali na Chei, ale pak jsme se bavili i o dalších věcech. To, že jsem zůstal jeho přítelem, možná lepším než kdykoliv dříve, je pro mě důležité. I osobně. Hlavně osobně. Možná proto to sem vůbec píšu.

3. července 2009, Conecticut
Rozhodli jsme se strávit pár dnů u Nathana. Docela příjemný oddech. Nezdá se, že by nám zcela schvaloval naše řešení, ale to on ostatně nikdy, spíš nám je trpěl. Námi trpěl. Ale je také rád, že to skončilo.

Důvod proč sem píšu je ale jiný. Na večeři jsme měli nezvaného hosta. V poklidném večeru se rozrazily dveře a vpadl k nám upír, kterého Nathan před pár měsíci zakopal pod kompost. Vypadal jako zjevení, stále s dírou uprostřed čela, v potrhaných hadrech, celý od hlíny, rudé oči, drápy, tesáky... proběhl k nám a padl na zem, když mu Tommy (opět) prostřelil hlavu v závěsu se mnou. Chvíli jsme se na něj dívali, pak jsme se s Tommym podívali jeden na druhého. Naráz jsme vstali a vystříleli do něj zbytek zásobníků, a pak ještě po jednom zásobníku. Pak jsme mu ještě pročistili to, co mu zbylo z hlavy, puškou ze stěny, vytáhli jsme ho ven, usekli mu hlavu sekyrou, a to, co zbylo, jsme naházeli na hromadu dřeva, zalili benzinem a podpálili.
Pochybuju, že se z tohodle ještě zvedne.

Pokud vy, kdo tohle budete číst, někdy sejmete nějakého upíra, udělejte totéž. Nevím, jestli ho stačí jen dostatečně rozstřílet, nebo jestli stačí oddělit hlavu od těla, nebo jestli ho musíte fakt i spálit, ale nehodlám to zjišťovat, pokud nebudu muset. Pokud budete moct, tak ten popel nasypte i do kyseliny a pak to v malých lahvičkách zalitých ocelí naházejte do Hudsonu. Ten už má v sobě podobnýho svinstva určitě stejnak dost.

31. srpna 2009, NYc
Zbytek prázdnin byl vcelku poklidný. Odjel jsem na dovolenou. Pak jsem jel na návštěvu k rodičům. Pak jsem jel na dovolenou s rodiči a sestrou.
Pak jsem se vrátil a opustil jsem svůj byt. Našel jsem si jiný, víc v centru, v mrakodrapu s pěkným výhledem. Není to nejlevnější, ale můžu si to dovolit. Přerozdělili jsme si peníze od Šeré zóny a jeden investiční poradce mi dlužil službičku, nejsem na tom teď vůbec špatně. Investice do zabezpečení vyšly dost draho, naštěstí jsem našel paranoika, co až podezřele velkoryse a ochotně zaplatil za zabezpečení, které jsem udělal ve svém starém bytě. Třeba mu i k něčemu bude.

Obnovil jsem svoji praxi, rozhodil informace o tom, že jsem opět k dispozici, obešel staré známé.
< 81 >
80 82
Text je psán do bloku menšího než A4 s pevnými deskami uloženého v kovové, vodě a žáru odolné krabici uzavřené nerezovým zámkem na čtyřčíselnou kombinaci. Zápisy jsou psány za pomoci černého gelového fixu, pevným, vypsaným rukopisem. Autor dodržuje rovinu řádek i jejich rozestupy. Písmo je menší, skloněné.. Ve schránce je kromě bloku i kazeta z kamery, obrázek jakéhosi ještěročlověka na nočním předměstí s přicvaknutými poznámkami o tom, které detaily jsou zachyceny špatně a jak by měly správně vypadat, obrázek jakési staré čínské tuby a dvě obálky - jedna z nich obsahuje asi třicet číslovaných fotografií lidí a míst různé kvality, druhá obsahuje přes osmdesát fotografií lidí na NY ulici, zhruba padesát velmi kvalitních a přes třicet podivných, ale očividně záměrně takto vytvořených.
Napsal sirien 02.02.2011
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 47 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12124609947205 secREMOTE_IP: 3.147.27.210