ADnD Modřany - články

Hra - Úsvit bohů

Obsah článku:

 

53. hra

 

Na cestách....

 

Válečníci se shromáždili a začínají debatovat o tom, jak se co nejvíce zbranově nabít. Po chvilce zjištují, že to vlastně ani víc nejde, ale opravdu nechtějí uspěchat jakoukoli situaci. Už mi i chvilkama připadají otravní.
Zničeho nic Adaktalon otevírá jinou sféru. Rákos si ani nechce představit, jak u toho musí vypadat. Objevuje se rajská zahrada. Po té se Adaktalon zašklebí a všichni už tuší, že to asi zdarma nebude. A už je to tu.. : 1 zl. týdně vypouští z úst. (lichvář). Po chvilkové dohodě nakonec otevírá ten Ráj.
V tom Drogoun hned nabíhá bez masky, což mu družina nechce povolit.. Zjištuje totiž, že mu najednou v cestě stojí dvě kladiva se jménem Rafar.
Rákos cítí pnutí v břiše a uprdnutí v zápětí přichází.
 
Výprava za Arcikamem....
 
Hmm.. Hned z první začíná bejt Ragar hustej a rozdává karty se složením týmů. Nezní moc v pohodě! To se moc nelíbí Lamberovi, že má k ruce přidělenýho Rákose a zvolá: To mám jako hlídat nějakýho pašeráka???!!! Po chvilce dohadování se domlouvají na ukradnutí Arcikamu.
Mezitím Berzek začíná trochu prudit a dává rady Lamberovi. Cpe mu do pusy nějakej symbol. V tom se ozve silným hlasem: bez Ragara se nevracejte, nebo končíš ty a všichni tvý trpoši. Kdo to asi byl?
Drogoun se pokouší hned kouzlit, ale vypadá to, že mu to nevyjde. Adaktalon v tý situace zkouší otevírat zase nějaký Astrál...:).
 
Ragar začíná čuchat a ví..: stvůry jsou tu a já je ochutnám. Přidává se Adaktalon a kontruje..: Tohle jsou dveře do Ugaru a povolává skupinu.
Očividně chce zdrhnout.:)
 
Vynořujem se na povrchu a hmm.., tam šavlozubej tygr...!!! Drogoun opět začíná hned kouzlit. Asia bless jede hned.:) Rákos se začíná trochu bát těch odpornejch zvířat, co nás chtěj sežrat. Tygřík se značně začíná zajímat.
Rafar vybízí Rákose na prozkoumání a hle: před očima se mu ukazuje kočička v plný kráse. Družina chce obejít situaci a rozjela se velká moudrost. Kočku??? tu nikdy!!! Jinou cestou volá družina. Rafar je evidentně na přespání se stromech-asi ví.:). Území se mu zdá lehce brutální.
Mezitím i Krasor z toho strachu začíná lehce prdět. Adaktalon s Lamberem to evidentně cítí.. Po krátkém přespání v korunách stromů se dole oběvují velké stopy v hlíně.
Adaktalon po nejistém probuzení ztrácí prsten, který mu omylem vypadnul zpět do jungle. Ihned dává counter na hledání. (asi důležitý).:).
Krasor se vysmál situaci až z toho spadnul.! Hned dole na zemi slyší zařvání. Průser.! Začíná panikařit a skáče někam za kořeny. Zbytek si pomyslí, že už asi nežije. Nikomu se nechce zjištovat, co se tam dole vlastně děje. V tom se zespoda vynořuje lano, které se omotává kolem větve. Ještě ale Krasor netuší, že kolem suché, což ho netušeně vyškolí. Při pokusu dostat se zpět do korun stromů ztrácí svou sekeru i svý ego. Rafar se nabízí jít pro sekeru zpětnou cestou. Vzniká debata.
Berzek se chce nechat spustit dolů pro ní, ale Rafar dost nasranej, vykřikuje, že vůbec někdo nechá dopustit ztrátu svý kouzelný zbraně.
Nakonec družina slejzá ze stromů a trochu váhá.(blbec Krasor nechápe uskupení) Rafar, Ragar a zbytek slejzá. No a Krasor to poslední hovado.:)
 
Skupina prošla nakonec hvozdem.
Adaktalon posílá Rákose a zbytek družiny na zmocnění vejce.:))). V zápětí Rákos v čele družiny vidí obra a ve zmatku prosí o oběhnutí. Neexistuje, kdosi zvolá a družina se rozděluje. Chystá formaci.
Rafar si potichu začíná uctívat nějaký ten svůj drahý můj.:). Jde se do útoku : Krasor, Adaktalon, Ragar, Rafar. Lambert s Rákosem a Drogounem jdou účelovou cestou vstříc osudu a tomu kamenu.
 
Nastává bitka.:
ten závěr doplnim já, ale musim si vzpomenout
 
 
< Strana 52 >
Strana 51 Strana 53
Napsal Ebon Hand 30.11.2012
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 109 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10601902008057 secREMOTE_IP: 3.23.102.99