Tak čtvrtek zatím nevypadá, protože na 60% budeme večer hrát finální session naší kampaně, zbývajících 40% tvoří středa, ale ta už to má nahnutý. Budu rád, když zvládnu dorazit v pátek v poledne. Bude to výživné!!!
Na tak slavnostní okamžik, jaký nás tam čeká neplánuji klasickou grilovačku. Rád bych to pojal spíš takovým společným barbeque, už vzhledem k tomu, kolik nás tam bude.
Věci na grilování si připravte na malé kousky, které si budete moci napíchnout na špejle a sami grilovat, stejně tak aby od Vás mohli ochutnat ostatní. Doporučuji skutečně pouze minutkové maso (žádné hovězí - falešná svíčková, to nacpěte řezníkovi do konečníku), zeleninu (kukuřice, kapie, brambory, cibule, lilek, cuketka, cherry rajčátka atd.) a různé laskominky. Pokud má někdo doma sušené švestky, tak je vemte, zabalené ve slanině jsou exklusivní. Nakládejte maso šetrně, aby z toho netekla marináda po celém grilu. Vemte si každý vlastní špejle-špízy a pokud si chcete dělat zeleninu i dřevenou nebo plastovou obracečku, ne kovovou. Na místě namícháme nějaké omáčky a dipy.
Pokud se někdo odhodlá, přineste nějaké domácí pomazánky, přiznám se, že jsem velký milovník chlebíčků.
Siriene, klidně vezmi raclettové mističky a nějaký sýr, abychom si mohli i zapékat.